Budapestről a Wizz Air útvonalhálózatán ezzel már 9 spanyolországi városba repülhetünk : Santander mellett Madridba, Barcelonába, Castellónba, Alicantéba, Malagába, Tenerifére, Ibizára és Mallorcára.
Egy kis betekintés Santanderbe.

Santander egy félszigeten helyezkedik el, a legérdekesebb, legszebb látnivalókat így a félsziget csücskében az úgynevezett Magdalena félszigeten találjuk. A Sardinero tengerpart:Sárga finom homok borítja, lassan mélyül és általában jó nagy hullámok vannak.   

Királyi palota:

– Santander városa ajándékozta XIII. Alfonz királynak.
– Közadakozásból épült, a helyi mesteremberek bevonásával. 

A kastély egy domb tetején épült fel amit egy kisebb erdő vesz körül. A domb aljában pedig régen az istállók álltak, ma pedig vendégházak és éttermek, kávézók vannak az épületekben.

Ha besétálnak a nagy kapun, egy kisvonattal körbe lehet járni negyed óra alatt a félszigeten.

Állatkert a félszigeten:

A belépés ide is ingyenes.Tengeri állatokat láthatsz itt, fókákat és pingvineket amik a tengerből kapják a friss vizet.

Museo Marítimo – Tengeri múzeum

Hajómaketteket, csónakokat és kisebb hajókat találsz itt és eredeti bálnacsontvázat is. 

Miért ajánljuk a nyaralást Santanderben?

Egész más időjárás és klíma uralkodik, mint Spanyolország többi részén. Nem jellemzi a tengerpartot a hőség.Ha mégis kedvezőtlenebbaz időjárás,remek kirándulóhelyek vannak.

Kedves Utasaink ha kedvet kaptak egy kis kiruccanásra,válasszák a Happytranszfer reptéri transzfer minibusz szolgáltatásainkat.Egyéni vagy csoportos megrendeléseiket munkatársaink mindennap 7:00 órától-22:00 óráig várják ,melyet e-mailben,vagy telefonon is leadhat.
Jó utazást,és kellemes időtöltést kívánunk!