Reptéri transzfer Áraink

Áraink versenyképesek és korrektek. Éppen ezért számos visszatérő ügyfeleink vannak.

Reptéri transzfer Áraink
Reptéri transzfer Áraink

Árainkkal kapcsolatos fontos infók!

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy áraink a kiegészítő szolgáltatásokat nem tartalmazzák. Weboldalunkon lejjebb görgetve megtalálja az árlistát.

Megkérjük utasainkat, hogy az indulási időt tartsák be. Az utazás megkezdésére 10 perc áll rendelkezésre. Ennek a várakozásnak a díját a reptéri transzfer ár tartalmazza. Ellenkező esetben minden megkezdett 10 percenként 1000 Ft várakozási pótdíjat számítunk fel.

Budapesti áraink

Budapesti áraink

Budapesti Áraink minibuszokra vonatkoznak.

Budapest
Pesti oldal
1-4 utas9900 HUF5-8 utas 17000 HUF
Budapest Budai oldal1-4 utas10900 HUF5-8 utas19000 HUF
Budapesti áraink
Budapesti áraink

Budapest vonzás körzEte áraink

Budapest vonzáskörzetében nincs alapdíj csak a megtett kilométert kell megfizetni. Kilométer áraink Budapest tábla elhagyása után kezdődik a kiindulási címig és tart egészen a célállomásig.

1 – 4 utas 1 -4 passenger
KILOMÉTER DÍJ/ DISTANCE-BASED FARE UNIT400 FT/HUF
CSÚCSIDŐ: 8:00-10:00 16:00-18:00 PEAK TIME500 FT/ HUF
Budapesti áraink
Budapest vonzás körzete áraink
Budapest vonzás körzete áraink
5 – 8 utas 5 -8 passenger
KILOMÉTER DÍJ/ DISTANCE-BASED FARE UNIT800 FT/HUF
CSÚCSIDŐ: 8:00-10:00 16:00-18:00 PEAK TIME900 FT/ HUF
Budapesti áraink

BUDAPEST-BÉCS REPÜLŐTÉR DÍJAINK

BUDAPEST-BÉCS REPÜLŐTÉR DÍJAINK a FŐVÁROSBAN FIXEK,és korrektek.Az ár tartalmazza a parkolás,várakozás,és az autópálya matricák használatát.

Díjszabásunk EURO-ban jelenik meg. A napi középárfolyam szerint kell megfizetni. Minibuszra vonatkozik az egységár, nem személyekre. Ha csak egy fő veszi igénybe a reptéri transzfert, akkor is ugyanannyiba kerül, mint 8 utas esetében.

Budapestről a Bécsi repülőtérre,vagy éppen ellenkezőleg?

Nagy érdeklődésre való tekintettel 2019 óta vállalunk Budapesten belül, és a főváros vonzáskörzeteiből személyszállítást a Bécsi repülőtérre.

BUDAPEST-BÉCS REPÜLŐTÉR DÍJAINK
BUDAPEST-BÉCS REPÜLŐTÉR DÍJAINK
Budapest- Bécs repülőtérre transzfer utaslétszámtól független230 EUR / minibusz
Budapest vonzáskörzete- Bécs repülőtérre ajánlat szükséges!
Budapest-Bécs repülőtér díjaink

Liszt Ferenc repülőtér-Balaton áraink

Liszt Ferenc repülőtér-Balaton áraink megegyeznek a Budapest vonzáskörzete díjszabással. Külföldi utasaink a tarifát valutában is megfizethetik melyet a napi középárfolyam szerint számlázzuk.

Szezonális reptéri transzfer szolgáltatásunkat június 15.napjától vehetitek igénybe szeptember 30 napjáig.

1 – 4 utas 1 -4 passenger
KILOMÉTER DÍJ/ DISTANCE-BASED FARE UNIT400 FT/HUF
CSÚCSIDŐ: 8:00-10:00 16:00-18:00 PEAK TIME500 FT/ HUF
Liszt Ferenc repülőtér-Balaton áraink
Liszt Ferenc repülőtér-Balaton áraink
5 – 8 utas 5 -8 passenger
KILOMÉTER DÍJ/ DISTANCE-BASED FARE UNIT800 FT/HUF
CSÚCSIDŐ: 8:00-10:00 16:00-18:00 PEAK TIME900 FT/ HUF

Budapest repülőtér és a Balaton közötti távolság: Legrövidebb pontja:140 km. A legtávolabbi állomása pedig 220 km. Időben forgalmi akadályok nélkül 1,5 – 2,5 órát kell számolni. Amennyiben Balatoni transzferrel kapcsolatosan szeretnének bővebb felvilágosítást ezt megtehetik email-ben és telefonon keresztül is. Honlapunkon nézzék meg a Balatoni transzfer bejegyzésünket melyben sok információt írtunk a Balatonra készülő utasainknak.

Kiegészítő szolgáltatással kapcsolatos tarifák

Kiegészítő szolgáltatás tarifáinkat táblázatba foglaltuk.

 • Külföldről érkezik az utas? Felár ellenében a terminálon belül, névtáblával várja hostess munkatársunk.
 • Kerékpárt is szeretne magával vinni a repülőgépre? Mi ezt is megoldjuk,bízza csak ránk.Kerékpár szállítást is vállalunk.Kérjük az űrlapon az “egyéb tárgyak rovatba írja be a kerékpárok számát.
 • Nem szeretné otthon hagyni házi kedvencét? Csak speciálisan erre a célra kialakított, megfelelő műszaki állapotban lévő és engedéllyel rendelkező szállítóeszköz esetében tudjuk vállalni kedvence szállítását.
 • Netán sok a poggyász? Ebben az esetben sem kell idegeskedni, mert megoldjuk a szállítást. Azonban azt tudni kell, hogy reptéri transzfer áraink utasonként : 1 nagy bőrönd, és 1 kézitáska szállítását tartalmazza. Ezért azt javasoljuk minden kedves megrendelőinknek, hogy tüntessék fel a poggyászok számát a foglalásban. Így elkerülhető a kellemetlenség a helyszínen, amikor a sofőr bepakolja a csomagokat.
Névre szóló táblázás tarifa2000 Ft/ HUF
Kerékpár szállítási tarifa3500 Ft/ HUF
Házi kedvenc szállítási tarifa ( kutya, macska)3500 Ft/ HUF
Több poggyász szállításaÁRAJÁNLAT SZÜKSÉGES!

Fizetéssel kapcsolatos információk!

 • Készpénzes és bankkártyás fizetés a sofőrnél történik közvetlenül az utazás végén. Kérjük jelezze a sofőrnek, ha nagy címletben van készpénz.
 • Üzleti partnereink részére ha az átutalást választják, az utazás megkezdése előtt legalább 24 órával kell meg kell érkeznie a díjnak a cég bank számlaszámára.
 • Kérjük ÁFA-s számla igényét, pontos számlázási névvel illetve címmel előre jelezze a megrendelés leadásakor.
 • Megrendeléskor kérjük közölni a fizetés módját.
 • Céges ügyfeleinknek – a szerződés típusától függően-átutalási lehetőséget biztosítunk.
 • Amennyiben további információra van szükségük, érdeklődjenek email-ben.
 • Segítőkész munkatársaink válaszolnak kérdéseire.

Az érkező gépeket folyamatosan figyeljük, késés esetén nincs további teendője, pótdíj mentesen megvárjuk.

Hasznos információk a díjszabásoknál!
Hasznos információk a díjszabásoknál!

Hasznos információk a díjszabásoknál!

Első számú hasznos információ, akik a reptéri minibusz transzfer mellett döntenek, hogy nézzék meg a szállítási díjszabásokat.

Honnan fogom megtudni, hogy jól döntöttem?

 • Mióta foglalkozik a cég repülőtéri személyszállítással?
 • Referenciákkal rendelkeznek-e?
 • A véleményekben is lehet böngészni, de azonban sajnos tapasztalatból tudjuk, hogy a konkurens cégek más nevében írnak negatív visszajelzéseket, rontva ezzel a szállító cég hírnevét.
 • Bátran hívjuk fel őket. Egy telefonbeszélgetésből már kapásból az elején le lehet szűrni a megbízhatóságot, és kommunikációt az ügyféllel.
 • Egy repülőtéri szállítással foglalkozó cég, aki több tíz éves tapasztalattal rendelkezik, pontossággal tud tájékoztatást adni a transzfer érkezésének várható idejéről.
 • Kérdezzen rá mi történik abban az esetben, ha nem érkezik meg a transzfer? Milyen garanciát vállalnak?
 • Milyen felárakkal számolnak? Ne a fizetéskor derüljön ki, hogy ezt meg ezt még felárként hozzászámolják a transzfer díjhoz.
 • Kérjen visszaigazolást, nemcsak a megrendelésről, hanem a pontos végösszegről. Sok kellemetlenségtől óvja meg magát. Főleg ha meghiúsul a transzfer.
 • Legyen tájékozott arra az eshetőségre, hogy ha késik a járata megvárják-e Önt? Vagy kétségbeesetten kereshet másik transzfert, vagy taxit dupla áron az éjszaka közepén.

Ismerik azt a közmondást?

” OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE”

Ezért gondosan, és körültekintően válasszuk ki számunkra a legmegfelelőbb szállítási céget! Reméljük hogy ezekkel a hasznos információkkal segíteni tudtunk Önöknek, hogy stresszmentesen utazhassanak a repülőtérre.

Amennyiben nem találta meg a választ kérdéseire, vagy további információkat szeretne megtudni tőlünk. Telefonon felhívhat minket, vagy emailt írhat nekünk. Segítőkész, udvarias munkatársaink a legrövidebb idő alatt válaszolnak ügyfeleinknek.

Higiénia és biztonság

A repülőtéri személyszállításban a koronavírus ( COVID-19 ) idején elengedhetetlen nagy hangsúlyt helyezni, a higiéniai, és a biztonsági feltételek betartására. A koronavírus járvány megelőzése érdekében fokozott figyelmet kell fordítani a napi, higiéniai szabályok szigorú betartására, folyamatosan követni és alkalmazni kell a humán járványvédelmi intézkedéseket.

Higiénia és biztonság
Higiénia és biztonság

Utasaink és a saját biztonságunk érdekében gépkocsivezetőink maszkban végzik a személyszállítást. Az üzemeltető felelőssége, hogy a dolgozók egészségi állapotát fokozottan figyelje és a betegség gyanúja esetén intézkedjen. Minden eszközzel törekedünk arra, hogy az utasokat a helyes magatartásra ösztönözzük.

A koronavírus járvány megelőzése érdekében fokozott figyelmet fordítunk a napi, higiéniai szabályok szigorú betartására, folyamatosan követjük és alkalmazzuk a munkaterületeken.

Köszönjük megértésüket!

Találatok: 473