Balaton transzfer minibusszal a reptérről.

Posted by on 2023.08.04.

Balaton reptéri transzfer.Velünk közvetlen eljuthatsz a repülőtérről a Balatonra.Egyéni személyre szabott árak.Kerékpár,kisállat nem akadály.

Balaton transzfer minibusszal közvetlenül a repülőtérről

Balaton transzfer minibusszal szolgáltatásunkat a nyár beköszöntével vehetik igénybe kedves Utasaink. Repülőtérről közvetlenül elvisszük Önt és kedves családját a Balatonra.

Online megrendelés 0-24 óráig. Megtalálnak minket Facebookon Twitteren Linkedin és Tumblr

A Balaton Meteorológiai információit, aktuális időjárási helyzetét az alábbi linkre kattintva megtekinthetik

Balaton időjárás előrejelzés (idokep.hu)

UTAZZON KORLÁTLAN POGGYÁSSZAL REPÜLŐTÉRI TRANSZFERÜNKKEL A bALATONRA

Foglalja le az igényeinek legmegfelelőbb repülőtéri transzferét. Ne feledje, hogy utasonként egy maximum30 kg poggyász + 1 kézitáska megengedett, például ha Ön 6 csomaggal utazik, akkor azt feltétlenül jelölje be a megrendelő űrlapon. Kerékpár kisállat nem akadály.

HOL FOGOM MEGTALÁLNI A Balatonra rendelt minibuszt A REPÜLŐTÉREN?

Sofőrje várja Önt a repülőtér érkezési terminál előtt. Igény szerint az Ön nevével ellátott üdvözlőtáblával. Nem kell hosszú taxisorban várakoznia, és nem kell más utasokkal együtt utaznia, biztonságosan, a legjobb körülmények között közlekedő Balaton transzfer minibuszban utazhat.

Mennyibe kerül a transzfer a repülőtérről Balatonra ?

A Budapest repülőtérről a Balatonra transzfer ára számos tényezőtől függ, például a végállomástól, utasok és poggyászok számától. Ha árajánlatot szeretne kérni transzferszolgáltatására, használja az oldal tetején található Reptéri minibusz transzfer árjegyzék rovatunkat. Ne feledje, hogy sokkal alacsonyabb árat élvezhet, mint egy hagyományos taxi szolgáltatás.

Figyelem! Online megrendelés esetén Ajánlattételnek a visszaigazolt megrendelések minősülnek.

AMIT GARANTÁLTAN NYÚJTUNK NEKED!

  • Nem gond ha késik a járatod, mi megvárunk téged!
  • Nincs körjárat, nem szedünk fel további utasokat.
  • Gyerekülést biztosítunk díjmentesen ha kérsz!
  • Tágas tér a poggyászoknak.
  • Kerékpár szállítás
  • Az aktuális beutazási szabályokról naprakész tájékoztatást adunk.
  • BANKKÁRTYÁVAL ÉS KÉSZPÉNZZEL IS FIZETHETSZ
  • Csoportos szállítás
  • Mozgássérült utasokat is szállítunk a Balatonra
Balaton transzfer minibusszal a reptérről mozgássérült utasok részére is

Balaton kisbusz transzfer az Északi partra

Balaton transzfer az Északi partra
Balaton transzfer az Északi partra

A Balaton északi partja gyorsabban mélyülő, míg a Déli partszakasz sekély. Legnagyobb mélysége Tihanynál 11-12 méter. A Balaton északi partjának nevezetességét népművészeti, és természeti értékei jelentik. Egyaránt találhatóak műemlékekben gazdag történelmi települések ( Tihany).Tapolcai tavas barlang, Badacsonytomaji arborétum, kastélyok ( Festetics) és várromok ( Szigliget). Szőlőskertekkel díszített dombok, szunnyadó vulkánok, megkövesedett lávaoszlopok, árnyékot nyújtó erdők váltják egymást.

Balaton minibusz transzfer a Déli partra

Balaton minibusz transzfer déli partra
Balaton minibusz transzfer déli partra

A balaton déli partja Balatonvilágostól-Balatonberényig tart. Partszakasza lassan mélyülő, homokos, ideális gyermekes családok részére. Elsősorban a pihenés, sportolás, napfürdőzés szerelmeseié a főszerep napközben.

Siófok a Balaton déli partján helyezkedik el. Pénzügyi, kulturális, média-, kereskedelmi és turisztikai központ. Programnapokon egy zsúfolásig megtelt V.I.P. centrummá válik napnyugtába nyúló koncertsorozattal és hajnalig tartó bulikkal. Balaton Sound.

Balatonlellétől csak 3 kilométerre található a 300 méter magas Kishegy. A Kishegyen kialakítottak egy új játszóteret, és megpihenés képen asztalokat és padokat helyeztek el. A Kishegy az ikonikus borospincéivel, valamint a Szent Donát-kápolna a kirándulók egyik kedvenc úti célja.

Érdemes ellátogatni a Kőhegyi kilátóra Zamárdiban. Csodálatos panorámát nyújt, és az egész északi part belátható.

Akik Fonyódra készülnek, ki ne hagyják szombaton a piacot, ahol friss zöldség és gyümölcs, népművészeti, iparművészeti, használati és dísztárgyak, régiségek, festmények minden mennyiségben megtalálhatóak a város szívében. Fonyódon maradva nézzük meg az Árpád-kori földvár maradványaira épült négyemeletes kilátóját. Remek panoráma nyílik a Balaton nyugati medencéjére. Tűzrakóhely és játszótér is várja a túrázókat.

Balatoni rendezvényre minden évben turisták ezrei jönnek

Sok turistát vonz ide az országos hírű művészeti fesztivál, a Művészetek Völgye, amely július végén, augusztus elején egy héten át zajlik összesen hat településen. Koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal várja a látogatókat a Művészetek Völgye.

Balaton reptéri transzfer a művészetek völgyébe
Balaton reptéri transzfer a művészetek völgyébe

Köszönjük a figyelmeteket. Nézzétek meg Balatonról szóló kisfilmünket.

Balaton látnivalói

Reméljük hamarosan veled is találkozhatunk és üdvözölhetünk a Balaton reptéri transzfer utasai között.

Találatok: 783