EnglishGermanHungarian

Csoportos reptéri transzfer

Szerző: Happytranszfer Kategória:

A Happytranszfer vállalja kis és nagyobb létszámu csoportok,társaságok szállítását Budapest és vonzáskörzetéből a Liszt Ferenc Nemzetközi, illetve a Bécsi Schwechat repülőtérre. Munkatársaink teljes körű lebonyolítással leveszik az Ön válláról a terhet. Minden ajánlatra tudunk megoldást találni.Komfortos légkondicionált autóbuszaink és sok éves tapasztalattal rendelkező sofőrjeink segítik az Önök biztonságos szállítását a repülőtérre.Csoportos repülőtéri transzfer szolgáltatási feltételek!– A Happytranszfer a csoportos repülőtéri transzfer szolgáltatási feladatokat a jogszabályokban előírt érvényes engedélyek birtokában, a mindenkori érvényben lévő közlekedésbiztonsági követelményeknek látja el.

csoportos reptéri transzfer

– A Megrendelő online vagy a megadott elérhetősége alapján veheti igénybe a szolgáltatást. Az ajánlatkérésnek tartalmaznia kell az utazás időpontját, a kiállás idejét, helyét, utas létszámot, esetleg igényelt autóbusz kategóriát (egyszerű, luxus, alacsonypadlós stb.).

– Az ajánlatkérés minden esetben visszaigazolásra kerül!

– A személyszállításra vonatkozó árak a 27 %-os Áfa-t tartalmazzák.

– Műszaki hiba esetén belföldi útnál 4 órán belül, külföldi útnál, – amennyiben a műszaki hiba helyszíni javítása nem lehetséges – 24 órán belül mentesítő        autóbuszt/autóbuszokat biztosítunk.

– Az autóbuszokban dohányozni tilos.

– Tilos továbbá az étel fogyasztása.

– A reptéri transzfer szolgáltatás díja  nem tartalmazza az utasok baleset- és poggyászbiztosítását, erről szükség esetén (külföldi út) a megrendelőnek kell gondoskodni. Országhatáron belül a társadalombiztosító által minden magyar polgár biztosítva van.

– Az autóbuszokban felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

– Az autóbuszokban utasonként egy normál bőrönd szállítható, az utastérbe kizárólag kézipoggyász vihető fel.

– A Kresz szabályai alapján az autóbuszok megengedett legnagyobb sebessége autópályán, 80 km/óra (egyes országokban 90 km/óra), főúton, autóúton 70 km/óra, míg lakott területen 50 km/óra.– Az autóbuszokban a biztonsági öv használatát rendelet nem szabályozza, tehát nem kötelező, így ez iránti igényt a megrendelésben kérnénk jelezni szíveskedjenek.

Kérjen transzfert ide kattintva!

Tekintse meg árlistánkat ide kattintva!

Kategória: Page