Blog

Hová utazzak idén tavasszal?

Merre keresgéljünk, ha egy izgalmas városnézésre vagy tengerpartra vágyunk.

Hol van igazi strandidő már tavasszal

Egyiptomban már március elején legalább 30-35C fok van, a tenger pedig folyamatosan melegszik 23-24C fokról indulva. A tavaszi szezonban i a legalkalmasabb az idő a látnivalók felfedezésére, a piramisok és Luxor.

Egyesült Arab Emírségek: A Közel-Kelet gazdasági csodájaként és a legek országaként. Az árak borsosak, a szállodák többnyire csak reggelivel elérhetők és nem a tengerparton fekszenek, de cserébe úgy érezzük majd, mintha a jövőben lennénk. A világ legmagasabb épülete, a világ legnagyobb szökőkútja, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja és a világ legnagyobb mesterséges szigete.

Kanári-szigetek: Az időjárás egész évben kellemes tavaszi, kb. 22-26C fok körül van napközben. Estére azért lehűl a levegő és kb. 15-17C fok van a déli részeken. A legjobb repülőjegy árak bécsi indulással elérhetők, de sokszor a budapesti indulások is igen kedvezőek.

Legjobb tavaszi városnézések

Seine in Paris with Eiffel tower

Párizs: Gyönyörű épületek, stílusos franciák és életkedv. Ahogy Audrey Hepburn fogalmazott: “Párizs mindig jó ötlet.” Ezzel teljesen egyetértünk, azzal a kiegészítéssel, hogy tavasszal különösen. Párizsban feltétlen ne hagyja ki a Szajna partjára kiülni,egy jó borral órákon át beszélgetni.

Róma: Az örök város valóban örök élményeket nyújt lenyűgöző építészetével, kellemes mediterrán klímájával, a világhírű olasz konyhájával és a helyiek életszeretetével.Kihagyhatatlan az olasz pizza ,a finom kávé,na és a lenyűgöző fagylalt.

Amszterdam: Az igazán szabad város. Apró utcácskák és vízzel keresztül-kasul behálózott város, amely mégis hihetetlenül modern. A bevásárlóutcák szinte kínálják portékájukat. úgy sem tudunk ellenálni, hogy ne térjünk haza teli bőrönddel.

Szentpétervár: Romantikus hajókázás, kincs, amit egy sereg macska őriz, európai utcák és hagymakupolák, bizarr kiállítások és minden sarkon sorsfordító történelem. Ez mind Szentpétervár.

Az utazás elött kímélje gyomrát

Közvetlenül utazás előtt már ne együnk, az utolsó étkezés pedig ne tartalmazzon nehéz ételeket. Utazás közben is kerüljük a megterhelő falatokat, és semmiképp se fogyasszunk alkoholt. A behűtött italok (elsősorban a víz) segíthetnek a tünetek enyhítésében. Egy csipet só, vagy citromos víz átmenetileg enyhíti a tüneteket.

Ne felejtse otthon!

A hirtelen mozgások,mint pl: repülőgép vagy busz hatására az ember gyomra könnyen “”felkavarodik””.Ne hagyja otthon vagy szerezzen be feltétlenül hányáscsillapító gyógyszereket, utazási betegségek tüneteinek enyhítésére, valamint azok megelőzésére.

A Happytranszfer reptéri transzfer szolgáltató akár egyénileg vagy csoportosan vállal reptéri transzfert személyautóval,minibusszal háztól a reptérig, és vissza.

Munkatársaink mindennap dolgoznak. Hívjanak minket telefonon vagy az ajánlatkérő űrlapot kitöltve, azonnal megérkezik hozzánk.

Minden kedves utasainknak kellemes utazást kívánunk!

Hová utazzak idén tavasszal? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva