Kerékpár szállítás a repülőtérre

Kerékpár transzfer a repülőtérre

Kerékpár szállítás a repülőtérre nemcsak szezonban!

Kerékpár szállítás szolgáltatásunk egész évben elérhető, nemcsak szezonban. A Happytranszfer tágas csomagtérrel rendelkező kisbuszaival elszállítja Önt és kerékpárját a repülőtérre iránytól függetlenül.

Biztonságos és kényelmes bicikli transzfer a reptérre

Biztonságos és kényelmes transzfert tudunk ajánlani Önnek és kerékpárjának a Budapesti és Bécsi repülőtérre. Az alábbi linkre kattintva árainkról kaphat tájékoztatást. Ha pedig szeretné megrendelni a kerékpár szállítás a repülőtérre szolgáltatásunkat a megrendelés link alatt megteheti.

A Happytranszfer biztonságosan szállít kerékpárt a repülőtérre, de feltétel hogy a kerékpár be lecsen csomagolva. A megrendelésben kérjük a kerékpárok számát feltüntetni.

Kerékpár szállítás tippek

Hogyan szállítsd a kerékpárodat repülővel?

Kerékpárt szállítani a repülőn hála a fapadosoknak köszönhetően gyors és olcsó megoldás, mégis kevesen élnek vele. 6500 forintért lehet interneten foglalni a ” special luggage” díjat. De ha mégsem sikerül a megváltás a légitársaságok információs vonalán keresztül lehet tájékozódni a kerékpár szállítási feltételekről.

Hogyan CSOMAGOLJAM BE A KERÉKPÁRT ?

A drágább megoldás ha felkeresünk egy bicikli szaküzletet és kérünk egy dobozt. Biztos hogy van nekik, hiszen a vadonatúj kerékpárokat is becsomagolva kapják. Az olcsóbb verzió ha körülnézünk a szelektív hulladék tárolóknál, és össze eszkábáljuk mi magunk.

hogyan kell Szétszerelni

Pedálokat le kell szerelni, a kormányt elfordítani a kerékpár vázzal párhuzamosan. Weboldalunk alján felraktunk egy videót amelyben megmutatják hogyan kell a biciklit becsomagolni a repülőn szállításra. Fontos a kerekek leeresztése. Ez azért fontos tényező mert 11 ezer méteres utazómagasságban a légnyomás miatt elpukkanhat a gumi.

Mielőtt becsomagoljuk a kerékpárt ellenőrizzünk le mindent, nehogy valami kimaradjon a dobozból. Jól tekerjük körbe ragasztószalaggal.

Ha készen vagyunk címkézzük fel a drótszamarunkat ország, név, cím ha esetleg elveszne a poggyász.

Rendelje meg kerékpár transzfer szolgáltatásunkat online vagy telefonon keresztül. Facebookon is megtalálnak minket.

Kerékpár csomagolás

10 pontban összefoglaljuk miért tőlünk rendeljen kerékpár szállítást

  • Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • Happytranszfer nevét onnan kapta hogy munkatársaink jó kedvűek segítőkészek egyszóval mindig happyk. 
  • Versenyképes árak korrekt számlázás
  • Bankkártyás fizetés
  • Ha késik a járata ne aggódjon mert megvárjuk.
  • Nincs kerülőút.
  • További utasokat nem veszünk fel.
  • Budapesti és Bécsi repülőtérre is vállalunk reptéri transzfert biciklivel
  • Megbízhatóság és biztonság számunkra a legfontosabb
  • Tágas és kényelmes minibuszok
Repülés előtt mindig az adott légitársaság szabályai szerint kell eljárni. Egyes országok kerékpár szállítási feltételeiről  oldalon tájékozódjanak.

Köszönjük a figyelmet, reméljük hamarosan Ön is velünk utazik a repülőtérre kényelmesen és biztonságosan. Végezetül tekintsék meg kerékpár szállítás a repülőn videónkat.

Kerékpár transzfer

Találatok: 485

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük