Kisállat reptéri transzfer szolgáltatásunk 0-24 óráig igénybe vehető a Budapesti illetve a Bécsi repülőtérre.

Készítsük fel a kisállatot a repülésre,átszállitásra.

Jó ha tudják hogy a repülés,az egyik legkellemetlenebb utazási forma az állatnak, mert félelmetes, zajos, furcsa érzéssel társul,és sok esetben nincs a gazdival a jószág.Ezért alaposan fel kell készülnünk, és felkészítenünk a kisállatot a repülésre, átszállításra.Kisállat reptéri transzfer a Budapesti illetve a Bécsi repülőtérre 0-24 óráig.

Hogyan lehet felhőtlen, stresszmentes az utazás,reptéri transzfer a kisállattal?

Felhőtlen, stresszmentes utazás házikedvencünkkel repülőn.
Felhőtlen, stresszmentes utazás,reptéri transzfer a kisállattal

Nagyon egyszerűen:

Egyre jobban szaporodnak a kisállat barát szálláshelyek külföldön,ezért egyre többen utaznak házikedvencükkel repülőn,és rendelnek reptéri transzfert.

A szálláshely kiválasztása előtt látogassunk el a kisállattal az állatorvoshoz.Mondjuk el neki hogy hová szeretnénk utazni kedvencünkkel.Kérdezzük meg milyen betegségek,élősködők támadhatják meg az állatot.Néhány oltás szükségessé válhat a házikedvencünk érdekében,ezért érdemes több héttel az utazás előtt felkeresni az orvost.Vannak olyan állatbarát légitársaságok,ahol külön állatorvost is foglalkoztatnak, aki megvizsgálja, és kicsit elbódítja házikedvencünket, hogy könnyebben viselje az utat.Természetesen a mi állatorvosunk is ad nyugtató tablettát,ha szeretnénk.

Utazás előtt ha kutyáról van szó,tegyünk egy jó nagy sétát,időt nem kímélve,hogy megfelelően elfáradva üljön be az autóba,vagy egy reptéri transzfer minibuszba.A kisállattoknál is előfordulhat ugyanúgy mint az embernél hányinger az utazás során.Ennek elkerülése végett kérjünk az állatorvostól tablettát,vagy egyéb hányinger csökkentő készítményt.Érdemes üres gyomorral utazni a kisállatnak a repülőn,hogy felhőtlen,stresszmentes utazásban részesüljünk.

Kisállat útlevél,és utazási feltételek repülőn

Kisállat útlevél repülőn utazáshoz
Kisállat útlevél repülőn utazáshoz

A kisállat útlevél az 576/2013/EU rendelet hatálya kutyára,macskára,és görényekre vonatkozik.

Fontos,hogy a kisállatok száma nem haladhatja meg az ötöt,mert akkor már kereskedelmi célu mozgatásnak számít.Kivétel ha versenyre visszük az állatokat,de ezt a tényt írásos dokumentumokkal kell alátámasztani.A kisállat útlevél tartalmazza a mikrochip számát,a tulajdonos,és az állatorvos eléthetőségét,utóbbinál a pecsétszámát is.

  • Az első feltétel,hogy a kisállat rendelkezzen mikrochippel.Ez alól kivétel akit 2011.július3-a előtt azonosítóval tetováltattak.Ennek az a célja,hogy az állat egyik országból a másik országba azonosítható legyen.
  • A második feltétel,hogy a kisállat érvényes veszettségi oltással rendelkezzen.Fontos kiemelni,hogy az oltás beadása és veszettség elleni immunitáskialakulása között 21 napon belül nem érvényes.
  • Harmadik feltétel,hogy egyes országok kérik a galandféreg oltásról szóló dokumentumot is.Az országba belépés előtt legfeljebb 120 de 24 órával az indulás elött meg kell hogy történjen a vakcina beadása.

Repülés előtt mindig az adott légitársaság szabályai szerint kell eljárni.Egyes országok kisállat beutazási feltételeiről http://www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html oldalon tájékozódjanak.

Hogyan tudom megrendelni a kisállat reptéri transzfert

Házikedvencünkkel utazáshoz  reptéri transzfer
Kisállat reptéri transzfer

Kisállat reptéri transzfert kétféleképpen tud megrendelni.Online a weboldalon keresztül,valamint telefonon.Szolgáltatásunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.Az űrlap kitöltése nagyon egyszerű. A válaszadás 10 percen belül megérkezik.Ha azonnal szeretne kisállat reptéri transzfert kérni,azt ajánljuk telefonon hívjon minket.

Sajnos a legtöbb társaság nem engedi a kedvenc szállítását a transzfer autóban,minibuszban. Nem könnyű megbízható kisállat repülőtéri transzfer szolgáltatást találni.

Nálunk jó helyen jár! Happytranszfer ahogy a nevében is van,csupa jó kedv,és happy munkatársakkal rendelkezik,sőt legtöbbjüknek is van házi kedvencük. A legtöbb kisállat tulajdonos számára nagy kihívást jelent kedvencének a repülőtérre vagy onnan történő szállítása. Ha esetleg több állatról van szó,rendkívül nehézzé válik. Képzelje el, hogy háziállatait, csomagjait, családjával együtt kell eljutni a repülőtérre! Sokan már a gondolattól is viszolyognak. Nem túl kényelmesnek, sőt néha még kivitelezhetőnek sem tűnik.

Célunk, hogy ezt a terhet levegyük az Ön válláról azáltal, hogy kisállat reptéri transzfert biztosítunk Budapest és vonzáskörzetében.

Biztosak vagyunk abban, hogy kisállat szállítási szolgáltatásaink sok fejfájástól, pénztől és stressztől kímélik meg Önt.

Megrendelését leadhatja online a megrendelőlap kitöltésével,vagy telefonon keresztül.

[forminator_form id=”1817″]

Köszönjük a figyelmeteket,remélem hamarosan találkozunk.Hívjatok minket ha reptéri transzfert szeretnétek kisállatotok részére.

Utazás kisállattal

Találatok: 40

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.