Kutya macska szállítás a repülőtérre

Kutya macska szállítás a repülőtérre

Kutya macska szállítás a Budapesti repülőtérre. Szolgáltatásunkat online és telefonon is megrendelhetik 0-24 óráig.

Árainkra kattintva válasszák ki a kívánt szolgáltatást. Ha nem találták meg, semmi baj. Töltsék ki az alábbi űrlapot és küldjék el hozzánk. Munkatársaink pár percen belül válaszolnak.

Figyelem: A kutya vagy macska számát az egyéb tárgyak rublikába kell beírni!

Foglalás

Készítsük fel a kutyust, cicát a szállításra.

Jó ha tudják hogy a repülés, az egyik legkellemetlenebb utazási forma a kutyusnak, cicának mert félelmetes, zajos, furcsa érzéssel társul, és sok esetben nincs a gazdival a kisállat. Ezért alaposan fel kell készülnünk, és felkészítenünk a kisállatot a repülésre, szállításra. De mit csináljak? Olvasson tovább sok érdekes információval készültünk.

Hogyan lehet felhőtlen, stresszmentes az utazás, kutyával macskával?

Felhőtlen, stresszmentes utazás kutyával macskával
Felhőtlen, stresszmentes utazás kutyával macskával

Nagyon egyszerűen:

Egyre jobban szaporodnak a kutya macska barát szálláshelyek külföldön, ezért egyre többen utaznak házikedvencükkel repülőn, és rendelnek reptéri transzfert.

A szálláshely kiválasztása előtt látogassunk el a kutyával, macskával az állatorvoshoz. Mondjuk el neki hogy hová szeretnénk utazni kedvencünkkel. Kérdezzük meg milyen betegségek, élősködők támadhatják meg az állatot. Néhány oltás szükségessé válhat a házikedvencünk érdekében, ezért érdemes több héttel az utazás előtt felkeresni az orvost. Vannak olyan állatbarát légitársaságok, ahol külön állatorvost is foglalkoztatnak, aki megvizsgálja, és kicsit elbódítja házikedvencünket, hogy könnyebben viselje az utat. Természetesen a mi állatorvosunk is ad nyugtató tablettát, ha szeretnénk.

Utazás előtt ha kutyáról van szó, tegyünk egy jó nagy sétát, időt nem kímélve, hogy megfelelően elfáradva üljön be az autóba, vagy igényeljen egy reptéri minibusz transzfert. A kutyánál macskánál is előfordulhat ugyanúgy mint az embernél hányinger az utazás során. Ennek elkerülése végett kérjünk az állatorvostól tablettát, vagy egyéb hányinger csökkentő készítményt. Érdemes üres gyomorral utazni a házőrzőnek, cicusnak a repülőn, hogy felhőtlen, stresszmentes utazásban részesüljünk.

Kutya macska útlevél, és utazási feltételek repülőgépen

Kisállat útlevél repülőn utazáshoz
kutya macska útlevél repülőn utazáshoz

Az útlevél az 576/2013/EU rendelet hatálya kutyára, macskára, és görényekre vonatkozik.

Fontos, hogy a kisállatok száma nem haladhatja meg az ötöt, mert akkor már kereskedelmi célú mozgatásnak számít. Kivétel ha versenyre visszük az állatokat, de ezt a tényt írásos dokumentumokkal kell alátámasztani. A kutya macska útlevele tartalmazza a mikrochip számát, a tulajdonos, és az állatorvos elérhetőségét, utóbbinál a pecsétszámát is.

  • Az első feltétel, hogy a kisállat rendelkezzen mikrochippel. Ez alól kivétel akit 2011. július 3-a előtt azonosítóval tetováltattak. Ennek az a célja, hogy a kutyus cica egyik országból a másik országba azonosítható legyen.
  • A második feltétel,hogy a kisállat érvényes veszettségi oltással rendelkezzen.Fontos kiemelni,hogy az oltás beadása és veszettség elleni immunitáskialakulása között 21 napon belül nem érvényes.
  • Harmadik feltétel,hogy egyes országok kérik a galandféreg oltásról szóló dokumentumot is.Az országba belépés előtt legfeljebb 120 de 24 órával az indulás elött meg kell hogy történjen a vakcina beadása.

Repülés előtt mindig az adott légitársaság szabályai szerint kell eljárni.Egyes országok kisállat beutazási feltételeiről http://www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html oldalon tájékozódjanak.

Hogyan tudom megrendelni a kutya macska szállítását a reptérre?

kutya macska szállítás
kutya macska szállítás

Kutya macska szállítást a reptérre kétféleképpen lehet megrendelni. Online a weboldalon keresztül, valamint telefonon. Szolgáltatásunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az űrlap kitöltése nagyon egyszerű. A válaszadás néhány percen belül vissza érkezik Önhöz. Ha azonnal szeretne kisállat reptéri transzfert kérni, azt ajánljuk telefonon hívjon minket.

Amennyiben a kutyus vagy cica egyedül fog utazni, ebben az esetben kérjük írjon nekünk vagy hívjon minket mert az ár változhat.

Garantáljuk hogy kutyusa cicusa biztonságban utazik velünk a repülőtérre

Sajnos a legtöbb társaság nem engedi a kisállat szállítását a transzfer autóban, minibuszban. Nem könnyű megbízható szállítót találni aki kutyusát cicáját is elviszi a repülőtérre.

Nálunk jó helyen jár! 

Célunk, hogy ezt a terhet levegyük az Ön válláról. A Happytranszfer ahogy a nevében is van csupa jó kedvű és happy munkatársakkal rendelkezik sőt legtöbbjüknek is van házi kedvencük. A legtöbb kisállat tulajdonos számára nagy kihívást jelent kedvencének a repülőtérre vagy onnan történő szállítása. Ha esetleg több állatról van szó, rendkívül nehézzé válik. Képzelje el, hogy háziállatait, csomagjait, családjával együtt kell eljutni a repülőtérre! Sokan már a gondolattól is viszolyognak. Nem túl kényelmesnek, sőt néha még kivitelezhetőnek sem tűnik.

Biztosak vagyunk abban, hogy kutyus és cica szállítási szolgáltatásaink sok fejfájástól, pénztől és stressztől kímélik meg Önt.

Köszönjük a figyelmeteket, remélem hamarosan találkozunk.

Utazás kisállattal

Találatok: 131

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük