Repülőgéppel utazni új élményt és izgalmat jelent. Az utazás általában nagy izgalommal jár, a repülőtéren pedig sok új élmény érhet minket, melyek megnehezíthetik a dolgunkat. Az alábbi néhány információ segítséget szeretnénk adni az utazással kapcsolatosan, hogy miért is válasszunk reptéri transzfer szolgáltatást.

A kényelmes utazás érdekében megrendeléskor mondjuk el  a táskáink mennyiségét és méreteit. Ez azért fontos információ a transzfer szolgáltató társaságnak,mert ezek alapján Önnek a legmegfelelőbb és a legkényelmesebb autót fogja kiválasztani. Következő fontos dolog a repülőtérre való eljutás. Tervezze meg a pontos indulást,de kalkulálja bele az esetleges forgalmi akadályokat is. Pl: csúcsidőben utazás a repülőtérre. Fontos, hogy a gép indulása előtt legalább 2 órával érkezzünk meg.

HA A REPÜLŐTÉRRŐL SZERETNE ELJUTNI A VÁROSBA, MEG KELL ADNIA A REPÜLŐGÉP JÁRATSZÁMÁT, AHONNAN ÉRKEZIK A GÉP, VÁRHATÓ LANDOLÁSI IDŐ, UTASOK ÉS POGGYÁSZOK SZÁMA. TELEFONSZÁM, PONTOS CÍMET, AHOVÁ KÉRI A REPTÉRI TRANSZFERT, TELEFONSZÁMOT. EZ AZÉRT FONTOS MERT HA MEGKAPTA  A CSOMAGOKAT, ÖNNEK FEL KELL HÍVNIA A SZOLGÁLTATÓT, AKI A SOFŐRT MEGBÍZZA HOGY BEMENJEN ÖNÉRT A TERMINÁL ELÉ.