Öten vagy hatan vagy akár ennél is többen szeretnének kijutni a reptérre? Ráadásul sok a csomag? A megoldás, Happytranszfer.

A Happytranszfer reptéri transzfer szolgáltató Mercedes Vito 7 személyes minibuszai.

Megrendelését leadhatja minden nap 7:00- 22.00 ig a honlapon feltüntetett telefonszámokon, vagy az ajánlatkérő űrlap segítségével,azonnal eljut hozzánk.

Család vagy a baráti társaság szállítására kifejezetten alkalmasak.

Nincs gyűjtőjárat. A megrendelések háztól a Liszt Ferenc nemzetközi illetve a Bécsi repülőtérig kerülnek teljesítésre, vagy vissza a reptérről a házig, hotelig. Megrendelés esetén kérjük megadni az utasok és a poggyászok beleértve a kézipoggyászok számát is. Sofőrjeink mindig pontosan érkeznek,igyekszünk betartani a legrövidebb utat a repülőtérre, figyelembe vesszük az éppen aktuális forgalmi viszonyokat. Diszpécsereink az útközben kialakult balesetekről, melyek érintik az adott útvonalat,azonnal értesítik a sofőrt, hogy idejében változtasson az útirányon ha ez lehetséges.

Megrendelését leadhatja minden nap 7:00-22.00-ig a honlapon feltüntetett telefonszámokon vagy az ajánlatkérő űrlap segítségével, azonnal eljut hozzánk!