Megrendelés

Online megrendelés

Online megrendelés a legegyszerűbben 0-24 óráig!

A Megrendelő elismeri, hogy az általa megadott adatok mindenben megfelelnek a valóságnak. A megrendelés leadását a “küldés” gombbal teheti meg. A rendszer automatikusan megköszöni az Ügyfélnek a rendelést, és tájékoztatja e-mailben a visszaigazolásról.

Telefonon történő rendelés

TELEFONON TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS
TELEFONON TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS

Ha az Ügyfél nem online keresztül szeretne rendelést leadni, lehetőség van telefonon megtenni azt. A Happytranszfer reptéri minibusz szolgáltató a telefonos megrendeléseket hétköznap 08:00-22:00 között valamint hétvégén 09:00- 22:00 között fogadja a következő telefonszámon: +36 1 396 7111 vagy  +36 30 658 61 32

A megrendeléshez az Ügyfélnek a már fent felsorolt adatokon kívül mást nem kell megadnia!

Az Ügyfélnek a telefonon leadott rendelés esetén is el kell ismernie, hogy megismerte annak tartalmát és azt magára nézve kötelezőnek tekinti. A szolgáltató telefonos megrendelés esetén is visszaigazoló e-mailt küld az Ügyfélnek, mely tartalmazza a rendelés valamennyi Ügyfél által megadott paraméterét.

Amennyiben az Ügyfél a visszaigazoló e-mailben hibát észlel, azt köteles 1 napon belül a szolgáltató tudomására hozni.

A megrendelés írásbeli szerződésnek minősül, melyet a Happytranszfer,minimum a reptéri minibusz transzfer megtörténtéig, köteles megőrizni.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre a 2013. évi V. törvény a polgári törvénykönyvről, illetve a 2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormány rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

Amennyiben további kérdései vannak,írja meg kérdéseit,és mi minden elkötelezettség nélkül segítünk Önnek.

Egy kis olvasnivalót ajánlunk figyelmébe!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6886314291281068032/

Találatok: 843

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük