Repülőtéri transzfer kisbusz már 6900 Ft-ért

Posted by on 2023.09.03.

Repülőtéri transzfer minibusszal 0-24 a Budapesti és Bécsi repülőtérre. Kényelmesen és biztonságosan a Happytranszferrel. Kedvező árakon.

Repülőtéri transzfer kisbuszra van szüksége?

Repülőtéri transzfer kisbusz szolgáltatásunkat lefoglalhatja rajtunk keresztül a Budapesti és Bécsi repülőtérre iránytól függetlenül.

Tényleg már 6000 Ft-ért megrendelhetem a repülőtéri transzfer minibuszt?

Igen jól olvassa, nálunk tényleg már 6000 Ft-ért rendelhet repülőtéri transzfer minibuszt.

Repülőtéri transzfer kisbusz áraink linkre rákattint, és weboldalunk az oldalra irányítja Önt. Reméljük megtalálja az Önnek megfelelő repülőtéri transzfer kisbusz árainkat. Ne feledje, hogy sokkal alacsonyabb árat élvezhet, mint egy hagyományos taxi szolgáltatás.

Üzleti partnereink részére reptéri transzfer minibusz

Üzleti partnereink  részére reptéri transzfer minibusz

A Happytranszfer sok éves szakmai tapasztalattal a háta mögött szervez reptéri minibusz transzfer szolgáltatást üzleti partnerek részére. Dinamikus cégként mindig arra törekszünk hogy szolgáltatásainkkal megoldásokat nyújtsunk mindenféle szervezet és vállalkozás számára. Ehhez nyújtanak segítséget kiváló szakértelemmel rendelkező munkatársaink.

Utazzon korlátlan csomaggal vagy utasokkal reptéri transzfer kisbuszainkkal.

Foglalja le az igényeinek legmegfelelőbb reptéri transzfer kisbuszt. Ne feledje, hogy utasonként egy maximum30 kg poggyász + 1 kézitáska megengedett, például ha Ön 6 csomaggal utazik, akkor azt feltétlenül jelölje be a megrendelő űrlapon.

Sofőrünk az érkezési terminálban várja Önt és reptéri minibuszaink közvetlenül az úti célhoz elviszik. Hasonlóképpen, utazása végén visszavihetjük Önt a repülőtérre. Ne felejtse el kiválasztani a visszautazás dátumát és időpontját a foglaláskor. Mindig válassza ki járata indulási idejét.

Repülőtéri transzfer kisbusz szolgáltatásaink

  • Kerékpár szállítás
Kerékpár szállítás
kerékpár szállítás
  • Gyermekülés megőrzés szolgáltatás
Gyermekülés megőrzés
Gyermekülés megőrzés
repülőtéri transzfer 0-24 Kisállat szállítás
repülőtéri transzfer 0-24 Kisállat szállítás
sok poggyász szállítás
Repülőtéri transzfer 0-14 mozgássérült utasok részére
Mozgáskorlátozottak szállítása
repülőtéri transzfer kisbusz a balatonra
repülőtéri transzfer a balatonra

Hol fogom megtalálni a reptéri transzfer kisbuszt a repülőtéren?

Amikor a poggyászokat megkapták, hívják fel diszpécserünket. Munkatársunk a sofőrt beküldi Önök elé az érkezési terminál zónaállomásához.Igény szerint az Ön nevével ellátott üdvözlőtáblával. Nem kell hosszú taxisorban várakoznia, és nem kell más utasokkal együtt utaznia, biztonságosan, a legjobb körülmények között közlekedő reptéri minibuszban utazhat.

Tipp: Ne pazarolja az idejét, foglalja le most a repülőtéri transzfer kisbuszt!

A Budapesti és Bécsi repülőtéri transzferek a szezon közeledtével és a rendelkezésre állástól függően általában emelkednek. Előzetes foglalás esetén garantáltan élvezheti az utazás eleganciáját a Happytranszfer kényelmes minibuszaival.

Taxi helyett válassza reptéri transzfer szolgáltatásainkat.

Miért is kellene kettő vagy ennél is több taxit rendelni, ha egy minibusszal is eljuthatunk a Budapesti vagy a Bécsi repülőtérre. Ráadásul még olcsóbban is kijövünk! Hiszen a taxik a kiállásért, a megtett kilométerért és ha dugó van akkor ezeken felül még dugódíjat is felszámolnak. Ellentétben a minibusszal mert a reptéri transzfer előre megegyezett FIX árakkal szállít. Nézzenek csak utána. Interneten keresztül a taxi kalkulátort használva hasonlítsák össze az árakat.

Repülőtéri transzfer minibusz szolgáltatásainkkal azt szeretnénk elérni, hogy utasainknak az utazás minősége meghatározó élményt nyújtson. Minden észrevétel, és visszajelzés nagyon fontos számunkra.

Taxi vagy repülőtéri transzfer
Taxi vagy repülőtéri transzfer

elérhetőségeink

 email: happytranszfer@gmail.com

tel:+ 36 30 6586132

tel:+3613967111

Budapest, Lágymányosi u. 12, 1111

Ügyfeleink véleményei:

  • Raphael B.Antonio: Top Service
  • Zorán N..: Minden korrekt és időben érkezett a kisbusz
  • John A..: Everything went to plan, driver was on time and the trip was great
  • Nikolett S.: Köszönöm! Minden nagyon jó volt.
  • Márk N..: Köszönöm a szolgáltatást, ahogy anyukámnak is, aki egyedül utazott a repülőtérről a szállodába. Nagyon ajánlom ezt a szolgáltatást.


Köszönjük megtisztelő figyelmüket.

Befejezésképpen tekintsék meg bemutatkozó reklám kisfilmünket.

Repülőtéri transzfer

Találatok: 322

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük