Transzfer szolgáltatás üzleti partnereknek.

Üzleti partnerek számára egyénre szabott,minden igényt kielégítő reptéri transzfer szolgáltatást nyújtunk.

A Happy Transfer nap mint nap azon dolgozik,hogy Ön és üzleti partnerei stílusosan,és teljes kényelemben eljussanak a Budapesti illetve Bécsi repülőtérig.Konferenciákra,találkozókra,szakmai eseményekre,különleges alkalmakra hostess szolgálatot biztosítunk.Hostess munkatársaink a repülőtéren fogadják üzleti partnereinket.

Covid biztonsági információk üzleti partnereinknek

Covid biztonsági információk

Tisztában vagyunk a világjárvány új vírus variánsai,és az ezzel járó megbetegedések növekvő számaival.Ezért nagyon fontosnak tartjuk a reptéri transzfer szállításban az elengedhetetlen óvintézkedéseket.Üzleti partnerek biztonsága érdekében autóinkat minden utas után fertőtlenítjük, takarítjuk. Minibuszainkat minden igényt kielégítő takarítószerekkel láttuk el.Naprakészek maradunk a vírussal kapcsolatos információkkal kapcsolatban, és betartjuk az összes államilag javasolt óvintézkedést. Köszönjük az együttműködését minden üzleti partnereinknek!

Milyen esetben,és hogyan tudom megigényelni az üzleti partnerek transzfer szolgáltatást?

A szolgáltatás a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér,illetve a Bécsi repülőtérre elérhető.a nap 24 órájában,a hét mindennapján.Online,vagy telefonon keresztül.Segítőkész munkatársaink válaszolnak kérdéseikre,észrevételeikre.Bizalommal forduljanak hozzánk!

Írjon nekünk és mi minden elkötelezettség nélkül válaszolunk Önnek elérhetőségeinken!

Szolgáltatásaink

 • Konferencia
 • Szakmai továbbképzés
 • Rendezvény
 • Események
 • Találkozók
Minibusz transzfer üzleti partnereknek

Sofőrjeink mindig udvariasak,diszkrétek,és segítőkészek.Reméljük Ön is visszatérő partnerünk lesz,és értékelni fogja az ideális környezetet.Önnek nincs más dolga,mint megrendelni a reptéri transzfert,és élvezni az utazás eleganciáját.

Üzleti partnerek referenciáink

 • Hotel Mariott
 • hotel Kempingski
 • Bécsi nagykövetség
 • Marokkói Nagykövetség
 • Semmelweis Egyetem
 • sajnos a többieket nem tudjuk felsorolni,mert két oldal is kevés lenne.

Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik Budapestre illetve Bécsbe,fontos, hogy az utazás előtt időben megszervezze a reptéri transzfer szállítását, egy útra,vagy retúr.A sofőr közvetlenül a terminál előtt várja üzleti partnereinket,hogy segítsen a csomagok szállításában, és elkísérje Önt közvetlenül a kívánt célállomásra.Nagyobb létszámú üzleti partnerek utazásaihoz korszerű, 35-65 személyes légkondicionált autóbuszainkat kínáljuk.

Áraink üzleti partnereinknek minden esetben egyéni személyre szabottak.A legversenyképesebb árat ajánljuk Önnek!

A Happy Transzfer reptéri transzfer szolgáltatást nyújt 0-24 óráig a hét mindennapján. Ha járata késik nem kell Önnek idegeskednie.Munkatársaink a valós landolási időnek megfelelően indítja minibuszait a repülőtérre.

Transzferek Budapest illetve Bécs repülőterére és vissza.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.linkedin.com/in/happy-transzfer-bb0a71228/

Találatok: 14